Leuke plaatjes

Steeds meer mensen zijn uit verveling vaak bezig met hun telefoon. In de trein, bus of zelfs tijdens de pauze op school komt die telefoon maar al te vaak goed van pas. Sites met leuke plaatjes zijn op die momenten zeer populair. Ze bieden de mogelijkheid om zelf leuke plaatjes te uploaden of om naar die van anderen te kijken. Ze kunnen je urenlang bezighouden!

De grappigste plaatjes

Het internet zorgt ervoor dat het steeds makkelijker wordt om dingen met elkaar te delen. Hierbij horen ook de grappige belevenissen uit het leven van mensen. Een van de dingen die je heel vaak tegenkomt zijn kattenfoto's. Iedereen vindt deze plaatjes leuk, omdat ze vaak een grappige tekst hebben met een lieve kat op de achtergrond. De bekendste is de “I can has cheezburger” kat. Dit was een van de eerste kattenplaatjes waardoor iedereen geobsedeerd werd met katten. Jaren geleden heeft dit plaatje ervoor gezorgd dat kattenplaatjes populair werden over de hele wereld.

Voor iedereen wat

Het fijne aan sites zoals 9gag en Funnyjunk is dat ze leuk zijn voor kinderen, maar voornamelijk voor volwassenen. De plaatjes op deze sites worden voordat ze geplaatst worden gefilterd zodat jouw kind geen rare dingen te zien krijgt. Volwassenen hebben de optie om deze filters uit te zetten en álle plaatjes te zien. Ontdek de leuke plaatjes op een van de vele geweldige sites!