Allerlei leuke filmpjes

Tegenwoordig willen mensen alles over hun leven met elkaar delen. Veel mensen willen bijvoorbeeld bekend worden en zetten filmpjes waarop ze zingen op YouTube. Deze filmpjes kunnen saai zijn, maar vaak filmen mensen dingen die je niet zou verwachten en echt wel leuk of grappig zijn! Denk bijvoorbeeld aan 'Funniest home videos'. Deze filmpjes zijn heel grappig en worden vaak in een compilatie op YouTube gezet zodat je uren aan ee nstuk zoet bent met de meest grappige filmpjes. Natuurlijk zijn er nog een hoop andere soorten filmpjes waar je urenlang naar kan blijven kijken zonder verveeld te raken. En die zijn niet alleen op YouTube te vinden.

Altijd genoeg te zien

Het internet is een plek met veel verschillende mogelijkheden. Ook zijn er verschillende filmpjes online te vinden zodat iedereen wel iets heeft om van te genieten. Je hebt bijvoorbeeld allerlei grappige filmpjes. Deze filmpjes kunnen fail video's zijn, maar ook gewoon miniseries die mensen maken. Ook heb je een heleboel informatieve filmpjes over allerlei onderwerpen. Deze filmpjes zijn handig voor als je iets wilt leren, maar ook als je gewoon geïnteresseerd bent in de natuur, technologie of wat dan ook. Daarnaast zijn er nog gamevideo's. Hierin wordt vaak op grappige wijze becommentarieert hoe iemand een spel speelt. Een paar bekende zijn bijvoorbeeld Pewdiepie, Sp4zie en Sodapoppin. Deze makers zijn zo bekend dat ze geld kunnen verdienen met het maken van filmpjes.

De keuze is aan jou!

Wat je gaat bekijken en waar je dat gaat doen is jouw keuze. Als je op zoek bent naar een goede site om tijd te doden, bekijk dan de videosites hiernaast. Veel kijkplezier!