Dumpert

Filmpjes becommentariëren op Dumpert

Iedereen heeft wel eens gehoord van Dumpert. Het is een van de meest bekende Nederlandse sites met filmpjes. De filmpjes worden beoordeeld door de kijkers zelf. Deze kijkers worden op de site ook wel als 'reaguurders' aangesproken. Onder elk filmpje kan je een comment plaatsen die ook wel 'reaguursel' wordt genoemd. Als mensen je comment leuk vinden kom je bovenaan te staan als 'top reaguursel'. Ook heb je de mogelijkheid om een filmpje kudos te geven. Dit zorgt ervoor dat het filmpje in de top komt te staan. Als je een filmpje niet leuk vindt kan je hem altijd min kudos geven. De keuze is aan jou!

Verschillende soorten filmpjes

Op Dumpert worden dagelijks allerlei filmpjes gepost door andere bezoekers. Wel worden alle posts voordat ze geplaatst worden nagekeken door de redactie van Dumpert. Deze filtert alle slechte filmpjes eruit zodat je alleen nog de leukste filmpjes overhoudt. Er staan altijd verschillende soorten filmpjes op Dumpert en meestal zijn ze wel grappig. Toch is het vaak zo dat er slechte filmpjes doorheen komen. Omdat Dumpert Nederlands is zijn er altijd een hoop Nederlandse filmpjes die dagelijks gepost worden. Veel van deze filmpjes worden gelijk opgepikt door mensen en vlug verspreid over het internet. Deze filmpjes gaan dan “viral” en komen soms zelfs op tv terecht.

De leukste filmpjes kijken

Op zoek naar leuke filmpjes en een site met een geheel Nederlandse community? Dan is Dumpert dé plek voor jou. Geen saaie filmpjes die nergens over gaan, maar pure lol!

Terug naar overzicht